dieren zijn niet langer om op te eten

Ca1000 schrijft gedichten om mensen te amuseren en om dieren te helpen. Met een grote portie humor maakt zij haar kritiek op de maatschappij aanschouwelijk voor volwassenen en kinderen. Veertig jaar geleden was ca1000 de enige vegetariër in haar omgeving. Als kind droomde zij al van een wereld zonder vleesindustrie en met gelijke rechten voor dier en mens. In de jaren ’90 schreef zij mee aan een wetsvoorstel in het kader van volwaardige vegetarische maaltijden in openbare restaurants. De noodkreet die toen op weinig begrip kon rekenen, wordt nu in een versneld tempo maatschappelijk gemeengoed. Ca1000 bejubelt deze kentering in de idee dat een mens ver boven dieren en de natuur staat en er naar believen wat mee kan aanvangen. Zij is vastberaden om de maatschappelijke bewustwording over dierenwelzijn en dierenrechten mee te voeden en de mentaliteitswijziging mee te versnellen. Met haar nieuwe boek vers gevist steunt zij organisaties die dierenrechten steunen. 

Ik wil de wereld zien veranderen in een plek waar dieren met liefde behandeld worden. De mentaliteitswijziging die bij een steeds grotere groep mensen op gang komt, wil ik mee voeden. Alle ideeën, wil ik mee waarmaken, met zachte creativiteit als het kan, op de barricades als het moet. Met mijn dichtbundel vers gevist werp ik mijn gedachten met volle overgave in de strijd ten voordele van organisaties die de slag met lijf en leden voeren. Om mijn project te laten slagen, heb ik bijzondere mensen zoals jij nodig, beste lezer en dierenvriend. Alle mensen die goed doen voor de dieren krijgen van mij vers gevist. Wacht niet langer om de dieren te steunen. Doneren of adopteren, mijn boek kopen als cadeautje voor jezelf of een ander, welke manier van steunen je ook kiest, voor elke wilde en minder wilde weldoener voorspel ik een grote portie dierengeluk. Het leesplezier krijg je er als extraatje bij.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0