Herfstballetjes van kastanje, champignon en pompoen

Ingrediënten

·       50 g walnoten

·       30 g amandelen

·       130 g gestoomde, gepelde kastanjes

·       200 g pompoen

·       2 sjalotten

·       1 teentje knoflook

·       150 g verse Parijse champignons

·       40 g olijfolie

·       3 eetlepels kikkererwtenmeel

·       theelepel  kruidenmengeling naar keuze

·       ½ theelepel zout

·       ½ gemalen zwarte peper

 


Bereiding

 

Hak de noten, kastanjes en de pompoen,

 

Hak de sjalotten, knoflook en de champignons en bak ze met olijfolie

 

Meng alle ingrediënten

 

Rol kleine balletjes en verdeel ze over een bakplaat bekleed met bakpapier

 

Besprenkel de balletjes met een scheutje olijfolie

 

Bak 15 minuten op 200 ° C

Reactie schrijven

Commentaren: 0