Vegan is fun

Vele mensen koken regelmatig vegetarisch, vaak zelfs zonder het te beseffen. De Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolengi tovert met groenten. Maar er zijn ook heel veel eenvoudige gerechten zonder vlees. Wachten tot kweekvlees op de markt is, hoeft écht niet. Want met het huidige assortiment vleesvervangers blijven de meest klassieke vleesgerechten overeind. Ook voor vegans is het leven vereenvoudigd door het arsenaal aan eier- en zuivelvervangers.

Ben je geraakt? Of heb je meer overtuiging nodig? 

In beide gevallen nodig ik je uit om met me mee te doen:

Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. vegan is...

Gezonde Groentengerechten Gewoon Geweldig en Gemakkelijk!


Thermomix en cookidoo voor vegans

Avontuur op mijn bord maar niet in de keuken?

Een vegan versie van een klassiek gerecht?

Snel, simpel en lekker?

De thermomix TM5 is de chefkok in mijn vegan cuisine. Sinds ik de Cook-key van Cookidoo heb ontdekt, loopt het altijd gesmeerd in mijn keuken.

Cookidoo kan je een maand lang gratis uitproberen. 

Hoe de cookidoo mijn leven veranderde lees je hier.

 Reactie schrijven

Commentaren: 0