Met Cookidoo genieten vegans ook van Boursin

Recept van cookidoo, vereenvoudigd door ca1000

Ingrediënten

 

·       50 g cashewnoten

·       1 theelepel zwarte peper

·       200 g vaste tofu

·       1 theelepel sap van een citroen

·       2 theelepels edelgistvlokken

·       1 teentje knoflook

·       4 eetlepels water

     ·       1 eetlepel sojasaus


Bereiding

 

Pureer alle ingrediënten tot het mengsel glad is

 

Voor een Boursin met peper rol je de kaas in vers grof gemalen peperbolletjes 

 

Voor een Boursin met bieslook rol je de kaas in gesnipperde verse bieslook

 

Bewaar koel en afgesloten in de koelkast

Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.


Reactie schrijven

Commentaren: 0