Recept van cookidoo, verplantaardigd door ca1000

Ingrediënten
· 2 eetlepels edelgistvlokken of 40 g vegan "parmezaan"
· 2 gehakte sjalotten
· 2 eetlepels olijfolie
· 230 g gespoelde quinoa
· 400 g water
· 1 eetlepel groentebouillonpoeder
· 1 bokaal ingemaakte artisjokken
· 12 zwarte ontpitte olijven
· handvol rozijnen
· snuifje gemalen zwarte peper
· 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
· handvol verse basilicumbladeren
Bereiding
Sauteer de sjalot 4 minuten in de olijfolie
Voeg quinoa, water en groentebouillon toe en laat ongeveer 15 minuten koken tot er bijna geen vloeistof meer is
Voeg edelgist (of zelfgemaakte vegan "parmezaan"), artsijokken, olijven, rozijnen, peper en olijfolie toe en laat nog 2 minuten verder koken
Garneer met artisjokstukjes, olijven, pijnboompitjes en basilicumblaadjes
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven