Recept van cookidoo, vereenvoudigd door ca1000

Ingrediënten
· ½ theelepel gemalen koriander
· ½ theelepel gemalen komijn
· ½ theelepel gemalen kardemom
· ½ theelepel mosterdzaad
· 100 g fijn gehakte ui
· 2 fijn gehakte teentjes knoflook
· 15 g verse fijn gehakte gember
· 1 versnipperde zaadloze verse rode chillipeper
· 20 g olijfolie
· 1 theelepel gemalen kurkuma
· 400 g kokosmelk
· 100 g water
· 1 eetlepel groentebouillon
· 2 theelepels zeezout
· 600 g bloemige aardappelen in blokjes
· 150 g wortelplakjes
· 150 g bloemkoolroosjes
· 150 g courgetteplakjes
· 100 g diepvriesdoperwten
Bereiding
Rooster koriander, komijn, kardemom en mosterdzaad
Voeg ui, look, gember, rode chillipeper en olie toe en sauteer 6 minuten
Meng kurkuma, kokosmelk, water, groentebouillon en zout onder de curry
Voeg aardappelen, wortelen, bloemkool, courgette en erwtjes toe tot de groenten gaar zijn (ongeveer 25 minuten)
Reactie schrijven