Pasta met amandelen, seitan en zongedroogde tomaatjes

Recept van cookidoo, aangepast door ca1000

Ingrediënten

·       100 g grof gehakte seitan

·       handvol fijn gehakte verse peterblaadjes

·       100 g fijn gehakte amandelen

·       snuifje zeezout

·       30 g olijfolie

·       1 teentje knoflook

·       10 zongedroogde tomaten, in stukjes

 


Bereiding

 

Sauteer look, amandelen en peterselie 3 minuten in olijfolie en zout

 

Verwijder de knoflook (optioneel)

 

Voeg seitan toe en laat 3 minuten meebakken  

 

Serveer met korte pasta, garneer met gedroogde tomaten en amandelstukjes

 




Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 



Reactie schrijven

Commentaren: 0