Vegan paté

Ingrediënten

·       60 g kokosolie

·       300 g amandelen tot meel gemalen

·       2 fijn gehakte tenen knoflook

·       1 theelepel gemalen rozemarijn

·       450 g fijn gehakt pompoen”vlees”

·       4 eetlepels chiazaad

·       12 eetlepels water

·       2 theelepels bakpoeder

·       1 theelepel zout

·       snuifje vers gemalen zwarte peper

·       1 theelepel gemalen kurkuma

·       1 theelepel appelazijn

·       2 eetlepels gemalen kokos

·       1 eetlepel pijnboompitten

 


Bereiding

 

Meng chiazaad en water en laat 15 minuten rusten

 

Meng alle ingrediënten

 

Bak de paté in een ovenkom bekleed met bakpapier in een op 160° C voorverwarmde oven tot dat een houten spiesje in het midden van de paté er schoon uitkomt (ongeveer 1 uur en 45 minuten)

 

Laat volledig afkoelen alvorens de paté uit de kom te halen

 

De paté bewaart maximaal 1 week in een afsluitbare container in de koelkast

Reactie schrijven

Commentaren: 0