Recept van cookidoo

Ingrediënten
· 1 fijn gehakte ui
· 1 fijn gehakt teentje knoflook
· 10 g olijfolie
· 400 g gehakte tomaten uit bokaal
· 50 g plantaardige room
· 130 g water
· 1 eetlepel groentebouillonpoeder
· 1 eetlepel pizzakruiden (basilicum, orgegano, …)
· ½ theelepel zout
· ½ theelepel vers gemalen zwarte peper
· 100 g diepvriesspinazie, ontdooid
Bereiding
Sauteer ui en knoflook 3 minuten in olie
Voeg tomaten, vegan room, water, bouillon, kruiden, zout, en peper toe en laat 7 minuten inkoken
Voeg spinazie toe en laat verder inkoken
Serveer met korte pasta
Van harte welkom in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" om vegan gerechten van ca1000 en andere vegans te komen ontdekken! Je mag, maar moet zelf geen recepten posten. Gewoon kijken is ook helemaal ok. See you there?
Reactie schrijven