Pasta tomaat en spinazie

Recept van cookidoo

 

Ingrediënten

·       1 fijn gehakte ui

·       1 fijn gehakt teentje knoflook

·       10 g olijfolie

·       400 g gehakte tomaten uit bokaal

·       50 g plantaardige room

·       130 g water

·       1 eetlepel groentebouillonpoeder

·       1 eetlepel pizzakruiden (basilicum, orgegano, …)

·       ½ theelepel zout

·       ½ theelepel vers gemalen zwarte peper

·       100 g diepvriesspinazie, ontdooid

 


Bereiding

 

Sauteer ui en knoflook 3 minuten in olie

 

Voeg tomaten, vegan room, water, bouillon, kruiden, zout, en peper toe en laat 7 minuten inkoken

 

Voeg spinazie toe en laat verder inkoken

 

 

Serveer met korte pasta





Van harte welkom in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" om vegan gerechten van ca1000 en andere vegans te komen ontdekken! Je mag, maar moet zelf geen recepten posten. Gewoon kijken is ook helemaal ok. See you there?


Reactie schrijven

Commentaren: 0