Thaise curry

Recept van cookidoo, vereenvoudigd en verplantaardigd door ca1000

Ingrediënten

·      30 g kokosolie

·      bokaal Thaise currypasta (ongeveer 150 g)

·      400 g kokosmelk

·      500 g seitan in grote stukken

·      2 gedroogde kaffir limoenblaadjes

·      200 g bloemkoolroosjes

·      ½ gele paprika, in stukjes

·      200 g pompoen, in stukjes gesneden

·      100 g diepvrieserwten

·      handvol gesnipperde korianderblaadjes

 


Bereiding

 

Laat kokosolie, currypasta en kokosmelk 15 minuten koken

 

Voeg seitan, kaffir, bloemkool, paprika, pompoen, erwten toe en laat nog 15 minuten verder koken

 

Verwijder limoenblaadjes voor het serveren en bestrooi met korianderblaadjes

 

Serveer met gestoomde rijst

 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0