Recept van cookidoo, vereenvoudigd en verplantaardigd door ca1000

Ingrediënten
· 30 g kokosolie
· bokaal Thaise currypasta (ongeveer 150 g)
· 400 g kokosmelk
· 500 g seitan in grote stukken
· 2 gedroogde kaffir limoenblaadjes
· 200 g bloemkoolroosjes
· ½ gele paprika, in stukjes
· 200 g pompoen, in stukjes gesneden
· 100 g diepvrieserwten
· handvol gesnipperde korianderblaadjes
Bereiding
Laat kokosolie, currypasta en kokosmelk 15 minuten koken
Voeg seitan, kaffir, bloemkool, paprika, pompoen, erwten toe en laat nog 15 minuten verder koken
Verwijder limoenblaadjes voor het serveren en bestrooi met korianderblaadjes
Serveer met gestoomde rijst
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven