Recept op basis van cookidoo

Ingrediënten
· 270 g fijn gehakte uien
· 5 fijn gehakte schijfjes jalapeno peper
· 1 fijn gehakte rode chilipeper, van zaadjes ontdaan
· 6 fijn gehakte zongedroogde tomaten
· 300 g rode splitlinzen, gespoeld
· 400 g kokosmelk
· 1 theelepel gemalen kurkuma
· 2 theelepel zwarte mosterdzaadjes
· 1 eetlepel groentebouillonpoeder
· 200 g diepvriesspinazie, ontdooid
· 2 eetlepels fijngehakte korianderblaadjes
Bereiding
Laat ui, pepers, tomaten, linzen, kokosmelk, kurkuma, mosterdzaad en groentebouillon 15 minuten koken
Meng spinazie en koriander onder de dal
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven