Groentenschotel met arame en venkel

Ingrediënten

·       15 g gedroogd arame zeewier

·       1 ui in ringen gesneden

  • 1 venkel in ringen gesneden

·       1 rode paprika, in sliertjes gesneden

·       theelepels flinke scheut wokolie

·       2 eetlepels mirin

·       2 eetlepels tamari

·       2 eetlepels water

·       1 theelepel miso

  •   geutje no bee honey of agavesiroop

·       1 fijn gehakt knoflookteentje

·       1 fijn gehakt stuk gember

 


Bereiding

 

Spoel de arame een aantal keer en laat 5 minuten weken

 

Roerbak ui, venkel en paprika in olie tot deze beetgaar zijn

 

Voeg alle andere ingrediënten toe en laat 10 minuten pruttelen op zacht vuur

 

Hier geserveerd met gestoomde rijst met wortel, paprika en kokosboter en gegarneerd met geroosterde sesampitjes

 

De pavé van Japanese tof is van het merk Taifun




Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.



Reactie schrijven

Commentaren: 0