Recept op basis van cookidoo

Ingrediënten
· 200 g fijn gehakte wortelen
· 150 g spelt bloem
· 150 g amandelbloem
· 1 theelepel gedroogde tijm
· 1 theelepel bakpoeder
· ¾ theelepel bicarbonaat
· 1 theelepel fijn zeezout
· 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
· 60 g pompoenzaadjes
· 170 g amandel melk
Bereiding
Meng meel, tijm, bakpoeder, bicarbonaat, zout en peper
Meng met wortelen, pitten en amandelmelk en kneed
Bestrooi het brood in een ingevette broodvorm met meel
Bak het brood tot het goudbruin is in een op 190°C voorverwarmde oven (ongeveer 40 minuten)
Laat het brood afkoelen op een raster alvorens te serveren
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven