Pasta champignonroomsaus

Ingrediënten

·       4 eetlepels edelgistvlokken

·       100 g fijn gehakte ui

·       2 fijn gehakte knoflookteentjes

·       flinke geut olijfolie

·       50 g vegan boter

·       300 g Parijse champignons, in schijfjes

·       2 ½ tsp fine sea salt

·       100 g wit wijn

·       250 g vegan room

·       handvol verse rozemarijnblaadjes

·       snuifje vers gemalen zwarte peper

 

 


Bereiding

 

Sauteer ui en look 3 minuten in olijfolie en boter

 

Voeg de champignons toe en laat 5 minuten mee sudderen

 

Voeg wijn, vegan room, edelgistvlokken, rozemarijn, zout en peper toe en laat nog een kwartier sudderen

 

Serveer met lange, brede pasta 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0