Hollandaisesaus

Recept van cookidoo

 

Ingrediënten

·       70 g cashewnoten gemalen tot meel

·       60 g water

·       20 g citroensap

·       ½ theelepel zout

·       ½ theelepel lookpoeder

·       ⅓ theelepel kurkuma

·       1 theelepel mosterd

·       1 eetlepel edelgistvlokken

 

  • 1 kilo gesauteerde asperges 

Bereiding

 

Laat alle ingrediënten 2 minuten al roerend op zacht vuur pruttelen 

 

Blend het mengsel, de snelheid geleidelijk opdrijvend, tot een gladde massa

 

Giet de saus over gesauteerde of gestoomde asperges en serveer met kroketjes


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0