Appelflap met dadel, veenbessen en krenten

Ingrediënten

·       6 bladerdeeg lapjes

·       30 g plantaardige boter

·       2 appels, geschild, in kleine blokjes 

·       40 g grof gehakte walnoten

·       60 g mix van krenten en veenbessen

·       4 grof gehakte dadels

·       snuifje muskaatnoot

·       snuifje kaneel

 

 

Bereiding

 

Stoof fruit, noten en kruiden 5 minuten in plantaardige boter

 

Bedek de bevochtigde deeglapjes voor de helft met het mengsel

 

Vouw een punt en kneed de deegpunten aan elkaar

 

 

Bak de appelflappen 25 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat in een op 180 ° C voorverwarmde oven 



Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0