Pastasaus met verse pruimtomaatjes, kappertjes en olijven

Recept op basis van cookidoo


met vegan mergueze van greenway

 

Ingrediënten

·       20 g edelgistvlokken

·       handvol verse fijn gehakte peterselie

·       2 fijn gehakte uien

·       2 fijn gehakte knoflookteentjes

·       60 g olijfolie

·       250 g pruimtomaatjes, gehalveerd

·       1 theelepel zout

·       1 theelepel zout

·       snuifje peper

·       60 g olijven, zwart, ontpit

·       40 g kappertjes, uitgelekt

 


Bereiding

 

Fruit uien en knoflook  3 minuten

 

Voeg pruim tomaatjes, zout en peper toe en laat 5 minuten pruttelen

 

Voeg olijven, kappertjes en gehakte peterselie toe en meng

 

 Serveer met pasta bestrooid met edelgistvlokken


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0