Courgettepasta met bolognaisesaus

Recept van cookidoo, veganised door ca1000


 

Ingrediënten

  • 2 gesnipperde uien
  • 1 fijn gehakt teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  •  20 g olijfolie
  • 50 g tomatenpuree
  • 150 g vegan gehakt
  • 1 bokaal gehakte tomaten
  • 1 theelepel zout
  • ¼ theelepel chilipoeder
  • 1 kg courgette, in pastavorm gesneden en gestoomd
  • edelgistvlokken (optioneel) 

 



Bereiding

 

Fruit uien, knoflook, paprika en vegan gehakt 6 minuten in olijfolie met  tomatenpuree

 

Voeg tomaten, zout en chili toe en laat inkoken (ongeveer 20 minuten)

  

 

Serveer met de gestoomde courgette pasta en bestrooi eventueel met edelgistvlokken


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0