
met vegan "fish" of vegan "chicken"
Risotto van courgette en snijbiet
Ingrediënten
· 20 g edelgistvlokken
· 1 courgette
· 100 g snijbiet
· 40 g pijnboompitten
· Flinke geut olijfolie
· ½ theelepel zout
· Snuifje vers gemalen zwarte peper
· 1 fijn gesnipperde ui
· 1 fijn gehakt knoflookteentje
· 300 g risotto
· 700 g water
· 1 eetlepel groentebouillonpoeder
Bereiding
Sauteer uien en knoflook 5 minuten in een flinke geut olijfolie
Voeg risotto toe en laat 3 minuten mee sauteren
Voeg water en groentenbouillonpoeder toe en kook 15 minuten
Pureer courgette, snijbiet, pijnboompitten in olijfolie met zout en peper
Roer de pesto en edelgistvlokken onder de risotto
Laat enkele minuten rusten alvorens te serveren
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven