Pasta tomaatjes in botersaus

Recept van cookidoo


 

Ingrediënten

·       edelgistvlokken (optioneel)

·       2 fijn gehakte teentjes knoflook

·       80 g fijn gehakt sjalotjes

·       vers gemalen zwarte peperkorrels

·       2 takjes fijn gehakte rozemarijn

·       2 takjes fijn gehakte tijm

·       150 g plantaardige boter, in stukjes gesneden

·       50 g olijfolie

·       800 g kerstomaatjes, gehalveerd

·       1 theelepel zeezout

 



Bereiding

 

Fruit look, sjalotjes, peper, rozemarijn en tijm 3 minuten in boter en olijfolie

 

Voeg de kerstomaatjes en het zout toe en laat nog 5 minuten sudderen

 

Serveer met linguine en bestrooi eventueel met edelgistvlokken


Wil je nog meer elfjes op je tong? Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0