Risotto van snijbiet

Recept van cookidoo, vereenvoudigd door ca1000

Risotto met snijbiet met vegan schnitzel

Ingrediënten

·      300 g risotto

·      120 g fijn gehakte ui

·      1 fijn gehakte teen knoflook

·      20 g zonnebloemolie

·      750 g water

·      60 g witte wijn

·      2 theelepels groentebouillonpoeder

·      4 snuifje peper

·      40 g geroosterde pijnboompitten

·      zout

·      50 g cashewroom

·      3 eetlepels edelgistvlokken

 

·      130 g jonge blaadjes van snijbiet en/of spinazie


Bereiding

Sauteer uien en knoflook 2 minuten in zonnebloemolie

Voeg risotto, water, wijn, groentebouillon en en peper toe en laat koken tot de risotto naar wens gekookt is ( duurtijd varieert afhankelijk van het merk risotto)

Meng cashewroom, edelgistvlokken en snijbiet onder de risotto

Breng de risotto op smaak met peper en zout

Garneer met pijnboompitten en kleine blaadjes snijbiet en/of spinazie


Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0