Recept van cookidoo, verplantaardigd door ca1000

Ingrediënten
· · 400 g courgette
· 100 g verse scheuten
· 40 g pistachenoten
· 3 eetlepels olijfolie
· zout
· Snuifje vers gemalen peper
· 80 g fijn gehakte ui
· 1 geperst teentje knoflook
· 300 g risottorijst
· 700 g water
· 1 eetlepel groentebouillonpoeder
· 15 g edelgist
Bereiding
Sauteer uien en look 5 minuten in olijfolie op smaak gebracht met zout en peper
Voeg rijst toe en laat 3 minuten mee sauteren
Maak de rijst los
Voeg water en groentebouillon toe en kook tot de gewenste beet bereikt is (afhankelijk van merk risotto)
Roer edelgist onder de risotto
Maak pesto van courgette, waterkers en pistache
Roer de pesto onder de risotto
Laat de risotto 2 minuten rusten met deksel op de kookpot alvorens te serveren
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven