Risotto rucola

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Ingrediënten

·       100 g gesnipperde ui

·       2 geplette teentjes knoflook

·       40 g olijfolie

·       350 g risottorijst

·       100 g witte wijn

·       900 g heet water

·       2 theelepels groentebouillonpoeder
½ theelepel zout

·       ½ theelepel paprikapoeder

·       30 g tomatenpuree

·       80 g raketsla in dunne reepjes gesneden

·       130 g plantaardige room

·       twee flinke eetlepels edelgistvlokken

 


Bereiding

 

Sauteer look en ui 3 minuten in olie

 

Voeg rijst toe en laat 2 minuten mee sauteren

 

Maak de rijst los

 

Voeg wijn, water, groentebouillon, zout, paprikapoeder en tomatenpuree toe en laat koken tot de risotto naar wens is (afhankelijk van het merk risotto)

 

Roer raketsla, plantaardige room en edelgist onder de risotto

 

Laat de risotto 2 minuten rusten met deksel op de kookpot alvorens te serveren 


Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0