Saus van pompoen en amandel

Recept op basis van cookidoo

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.
Saus van pompoen en amandel
Pompoen en amandel bij pasta met vegan spekjes

Ingrediënten

 

·       100 g amandelmeel

·       100 g fijn gehakte uien

·       100 g koolzaadolie

·       300 g gepureerde pompoen

·       140 g tomatenpuree

·       2 theelepels marjolein

·       1 theelepel zout

·       Snuifje vers gemalen zwarte peper

 

 

Bereiding

 

Sauteer ui en amandel  2 minuten in 30 g koolzaadolie

 

Voeg de pompoen en 70 g koolzaadolie, tomatenpuree, marjolein, zout en peper toe en laat een tiental minuten koken alvorens te pureren

 



Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0