
Ingrediënten
· 1 fijn gehakte ui
· 40 g boter
· 250 g risottorijst
· 100 g witte wijn
· 650 g water
· 1 ½ theelepel groentebouillonpoeder
· 1 theelepel zout
· 400 g diepvrieserwten, ontdooid
· 3 flinke eetlepels edelgistvlokken
Bereiding
Sauteer ui 3 minuten in boter
Voeg risotto toe en laat 3 minuten mee sauteren
Voeg wijn, water, groentebouillon en zout toe, maak risotto los en laat 10 minuten sudderen
Voeg de erwtjes en edelgist toe en laat nog 5 minuten koken
Laat 5 minuten rusten alvorens te serveren
Bestrooi eventueel met extra edelgistvlokken
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven