Erwtjesrisotto

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.
Risotto green peas met vegan "so salmon"
Risotto green peas met vegan "vis" van So Fine

Ingrediënten

  

 

·       1 fijn gehakte ui

 

·       40 g boter

 

·       250 g risottorijst

 

·       100 g witte wijn

 

·       650 g water

 

·       1 ½ theelepel groentebouillonpoeder

 

·       1 theelepel zout

 

·       400 g diepvrieserwten, ontdooid

 

·       3 flinke eetlepels edelgistvlokken 


Bereiding

 

Sauteer ui 3 minuten in boter

 

Voeg risotto toe en laat 3 minuten mee sauteren

 

Voeg wijn, water, groentebouillon en zout toe, maak risotto los en laat 10 minuten sudderen

 

Voeg de erwtjes en edelgist toe en laat nog 5 minuten koken

 

Laat 5 minuten rusten alvorens te serveren

 

Bestrooi eventueel met extra edelgistvlokken

 


Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0