Veggie "puttanesca"

Recept van ca1000

vegan puttanesca
zongedroogde tomaatjes in plaats van ansjovis

 

Ingrediënten

·       ·       2 gehakte lookteentjes

·       Fijn gehakt rode chilipepertje

·       1 fijn gehakte ui

·       40 g olijfolie

·       2 eetlepels tomatenpuree

·       25 g kappertjes, gespoeld en uitgelekt

·       4 fijn gehakte zongedroogde tomaatjes

·       theelepel gedroogde oregano

·       100 g zwarte olijven zonder pit

·       400 g tomatenblokjes uit bokaal

·       snuifje zout

·       snuifje gemalen zwarte peper

·       edelgistvlokken

 


Bereiding

 

Sauteer look en chili 3 minuten in olijfolie

 

Voeg andere ingrediënten toe en laat inkoken (ongeveer half minuten)1 teentje knoflook 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 





Reactie schrijven

Commentaren: 0