Seapasta chili look basilicum

mushroom pasta
champignons met pesto van edelgist

 

Ingrediënten

·       pakje zeepasta

·       3 fijn gehakte knoflookteentjes

·       2 fijn gehakte rode chilipepers

·       20 g fijn gehakte verse basilicumblaadjes

·       45 g olijfolie

·       150 g witte wijn

·       2 soeplepels groentebouillonpoeder

·       snuifje zout en peper

·       edelgistvlokken (optioneel)

 


Bereiding

 

Sauteer look, chili en basilicum 2 minuten in olijfolie

 

Voeg wijn en groentebouillon toe en laat 2 minuten koken

 

Kook de zeepasta samen met de pasta 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 





Reactie schrijven

Commentaren: 0