poëzie over en voor de dieren

Ik schrijf gedichten om mensen te amuseren en om dieren te helpen. Mijn dichtbundel vers gevist  geef ik aan al de mensen die op hun eigen manier -klein of groot- mee bouwen aan een mooie toekomst voor mens en dier. Mijn kleine investering wordt dan een grote gift aan de dieren.

 

hoe help jij ca1000 de dieren helpen?


Hoe help ik de dieren?

Ik wil met weinig geld een grote gift doen. Ik doe waar ik goed in ben: gedichten schrijven.

Alle liefhebbers kunnen mijn boeken en hebbedingetjes kopen.

Ik stort het geld op de rekening van één van de organisaties die de dieren met lijf en leden steunen.

Dierenvrienden die de dieren rechtstreeks steunen (adopteren, doneren, ...), krijgen mijn dichtbundel vers gevist gratis. 

 

Waarom geeft ik mijn boek vers gevist cadeau?

Wanneer jij doneert aan één van de organisaties die dieren helpen, dan geef ik jou een boek cadeau.

Zo bedank ik jou en alle andere dierenvrienden en zorg ik er gelijk voor dat de organisaties veel meer giften ontvangen dan wanneer ik zelf een gift doe. Hoe meer boeken ik aankoop, hoe minder ik voor een exemplaar betaal en hoe meer ik er kan weggeven. Hoe meer mensen een boek ontvangen, hoe meer geld er dus op de rekening komt van de dierenrechtenorganisaties. Hoe meer geld zij ontvangen, hoe meer undercover onderzoek er gedaan kan worden, hoe meer wanpraktijken tot het verleden gaan behoren, hoe meer dieren een vrolijk leven zullen hebben, ...

En daarnaast ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd wat jij en andere lezers van mijn gedichten en van mijn kinderboeken en hebbedingetjes vinden. Laat het me weten hé! Je maakt me super content met een kort berichtje over wat jij er van denkt.

nieuwe dichtbundel van ottenburgs en ca1000
ISBN 9789402179071

Even rekenen...

Stel, ik koop 100 boeken voor 100 dierenvrienden. 

Ik betaal voor deze grote bestelling 1.000 euro.

100 dierenvrienden doneren elk 40 euro (fiscaal aftrekbaar) of méér ten voordele van dieren.

Dan hebben wij met zijn allen 4.000 euro gedoneerd aan de organisaties die zich inzetten voor de dieren.

Dat is 3.000 euro méér dan de 1.000 euro die ik zelf had kunnen doneren als jij geen boek had gekregen. 

Hoe kan jij meehelpen?

Jij bent wellicht ook een grote dierenvriend. Anders zou je deze tekst al lang weggelegd hebben. Je geniet elke dag van de gekke capriolen van je viervoeter. Je droomt van een wereld waar het goed is om in te leven. Zowel voor de dieren als voor de mensen. Niet alleen voor jouw huisgenoot, maar voor alle dieren.

Hier is je kans om de organisaties die er met lijf en leden voor gaan, te ondersteunen.

  1. Koop vers gevist, hoofd vol poppetjes hart vol gaten, een prentenboek of een hebbedingetje en ik doneer de opbrengst  aan het goede doel van jouw keuze.
  2. Doneer 20 euro of meer aan een organisatie naar keuze en je ontvangt de dichtbundel vers gevist gratis. Met een grote portie humor in mijn gedichten wens ik jou veel leesplezier. Ik garandeer jou in elk geval een beestige feel good. Voor jou en voor de dieren. 


Ja, ik vergroot samen met ca1000 de impact voor dieren en de leefomgeving!

Met het formulier koop ik een artikel van ca1000 of ik doneer aan een organisatie en bestel mijn gratis exemplaar van vers gevist.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.