brieven

Wanneer de vrijwilligers van het Willemsfonds op donderdag 12 november 2020 op p. 8 en 9 in De Morgen in diskrediet worden gebracht...

Samuel Paty werd onthoofd. Deze brief is ter ere van alle mensen die opkomen voor onze waarden en normen, de vrije meningsuiting en voor de kracht van het leren.

In plaats van de moordenaar uit de beroepscategorie te zetten, worden politieagenten onder de moordenaarscategorie ondergebracht.

Corona maakt keuzes maken moeilijk!

Corona benadrukt wat écht belangrijk is! Zoveel fijne en lieve mensen!

Week 6 van de corona lockdown. Heb jij ook goesting om iemand tegen je gilet aan te trekken? En een dikke knuffel en een knallende pakkerd te geven? De hondjes en de poezen trekken het zich anders allemaal niet aan.

Pasen in coronatijd. Zeer bizar. De paashaas blijft weg. Hij stuurt de postbode om paaswensen en eitjes te brengen...

De brief van de 93-jarige onderofficier-adjudant Jaak herinnert mij aan wijlen mijn vriend Mil. Mil schreef vanuit Kossovo en andere oorlogsgebieden beklijvende en ook ontroerende brieven naar huis.

Samen met Jee Kast en het Huis van de Mens schrijf ik elke week een zorgbrief naar de bewoners van rusthuizen. Afgelopen week werd ik zelf verrast met een zorgbrief in mijn brievenbus. De brief van mijn nieuwe vriend Jaak leverde inspiratie voor mijn derde zorgbrief.

In tijden van het Coronavirus roept Jee Kast op om een zorg brief te schrijven naar de bewoners van rusthuizen. Ik maak er gelijk een zorgbrief voor zorgers van.

Meer weergeven