Hoofd vol poppetjes hart vol gaten dichtbundel

De auteur van hoofd vol poppetjes hart vol gaten rekent in haar poëzie af met de gaten die een hart figuurlijk kan oplopen. Een hart met letterlijk een gat er in gaf aan chronische vermoeidheid jarenlang vrij spel. De poppetjes in haar hoofd vatten de essentie in elke ervaring en situatie. Migraine en CVS/ME, maar ook alle andere facetten van fysieke en mentale pijn passeren de revue: machteloosheid, rouw, sociale vervreemding, omgaan met energieverlies en de onvermijdelijke gevolgen zoals depressie, dysthymie , burnout, en zelfdoding. Ook de medische zoektocht, de psychiatrie en cognitieve gedragstherapie worden belicht. Dankzij haar hoog sensitieve persoonlijkheid ziet ca1000 de enorme meerwaarde en kracht van pijn en verlies. Elk gedicht zoomt in op één enkel aspect. De woordtekeningen van ca1000 worden het best omschreven als ernstige humor. Of is het humoristische ernst?

Ieder hart loopt onderweg gaten op. Ca1000 laat daarom de intonatie bij elke woordenreeks aan de lezer over. Zo kan elke lezer aan de poppetjes in zijn eigen hoofd een stem en een unieke betekenis geven.

162 pagina's

Let op! Hoofd vol poppetjes hart vol gaten wordt momenteel afgewerkt bij de uitgever. Leveringen worden verwacht vanaf eind augustus 2017.

 

dichtbundel hoofd vol poppetjes hart vol gaten

19,99 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

gedichten over migraine ingebonden en geïllustreerd album

Dit album bevat gedichten bekeken door de bril van de migrainelijder. De auteur van hoofd vol poppetjes hart vol gaten beschrijft in haar gedichten hoe migraine er uit ziet van binnen uit. Elke migrainelijder zal de lichamelijke ervaringen en de auraverschijnselen ongetwijfeld herkennen. Ook de bizarre tricks van de hersenen en de mooie beelden die op het netvlies van de migrainelijder plakken, worden met woorden getekend in dit hardcover, gebonden limited edition album.

24 pagina's

Migraineverdwijnkaart voor het bijhouden van het migrainedagboek meegeleverd.

 

Ingebonden album met gedichten gedichten over migraine

19,99 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

fragmenten uit hoofd vol poppetjes hart vol gaten ingebonden en geïllustreerd album

Dit album bevat gedichten uit de dichtbundel hoofd vol poppetjes hart vol gaten. De gedichten worden op een verrassende wijze gepresenteerd in een hardcover, gebonden en geïllustreerd limited edition album.

24 pagina's

Postkaart ca1000 meegeleverd, om zelf te houden of om te versturen

 

 

Fragmenten uit hoofd vol poppetjes hart vol gaten

19,99 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen