risotto

Spinazie risotto gecombineerd met gestoofde groene asperges en vegan "spekjes".

Eender welke risotto kan je pimpen met vleesvervangers. Hier een champignon risotto met gebakken vegan "spekreepjes".

De prei smaakt lekker sterk door in deze risotto.

Smeuïge risotto met plantaardige room en boter

De rauwe aspergepunten roer je pas op het allerlaatst onder de risotto. Heerlijk knapperig en smaakvol!

Zeewier risotto kan eventueel aangevuld worden met zeewierburger

De varianten van risotto zijn niet te tellen. De champignons smaken beter door bij deze risotto als je er gestoofde champignons erbij serveert. Het vocht van de champignons kan je door de risotto roeren. Ook lekker is zelfgemaakte vegan "parmezaan" met edelgist, noten en zaden.

Risotto met een Aziatisch toets.

Risotto zonder rijst? Quinoa laat zich ook bereiden als een risotto. Bijvoorbeeld met artisjok, krentjes, pijnboompitten, olijven en basilicum.

Risotto is zo lekker dat het in het geheel geen "aankleding" nodig heeft. Met de zelfgemaakte vegan "parmezaan" geef je er een extra nootachtige toets aan.

Meer weergeven