snel klaar

Een zoete pesto met gegrilde rode paprika en peterselie.

Brood, grof zeezout, olijfolie en teentje look... meer heb je niet nodig!

Ingrediënten · 60 g poedersuiker · 500 g bevroren frambozen · 120 g vegan room Bereiding Hak bevroren fruit met het poedersuiker fijn Mix op middelmatige snelheid met de vegan room

Geen brood in huis? Scones zijn zeer snel klaar.

Deze ontbijt rotsjes maak je in minder dan een kwartier.


Mandy Wenzel deelde haar heerlijke vegan "vis"salade in de facebookgroep "wat vegans (w)eten". Ik heb het recept direct uitgeprobeerd. In plaats van de brede wakame van Mandy gebruikte ik de dunne arame slierten

Vind je dit recept van Heidi Kyndt ook zo lekker? Word dan lid van onze facebook groep "Wat vegans (w)eten"!

Vind je het idee om pesto te maken van wijnbladeren of van het loof van worteltjes, bietjes of radijsjes origineel? Word dan lid van onze facebook groep "Wat vegans (w)eten"!

Verse radijsjes, kerstomaatjes en spinazie zomeren in je bord!

Meer weergeven