gemakkelijk, gezond en goedkoop
koken zonder vlees
LEKKER
basis
producten
kaasvervangers
roomvervangers
eivervangers
vegan boter
brood en beleg
brood
"kaas"
"paté"
"vissalade"
jam
spreads
"roerei"
pastasalade
slaatje
salades
groentenpotjes
kruiden
klassiek
bijgerechten
patatjes
quiche
saus
soep
dippen en delen
dippen
delen
knabbelen
vleesvervangers
paté
burgers en ballen
gehakt
stoverij
marinade
hertengeweien
visvervangers
pasta en risotto
pasta
groentenpasta
risotto
zoet
meer af-en-toetjes
drankjes
blog
LEUK
tuin
huis
badkamer
keuken
food
dieren
amazing animals
moving stories
recycle
overal gedichten
benefiets
gratis dichtbundel
wandelingen
facebook
EIGENWIJS
why change?
how change
for vegans
mijn verhaal
ik ben ca1000
mijn brieven
mijn dichtbundels
vers gevist
hoofd vol poppetjes hart vol gaten
hardslag
mijn prentenboeken
wat een baasje!
een badje voor het slapen gaan
baasje gaat mee
camille gaat ook mee!
mijn artikels
mijn shop
a poem a day
postkaarten
kalenders
spelletjes
t-shirts
gadgets
postkaartmagneten
mokken
pijnverzachters
contact
vraag maar raak
opinies
LEKKER
LEUK
EIGENWIJS
mijn verhaal
contact
basis
brood en beleg
salades
groentenpotjes
klassiek
dippen en delen
vleesvervangers
visvervangers
pasta en risotto
zoet
producten
kaasvervangers
roomvervangers
eivervangers
vegan boter
eivervangers
eivervangers
Aquafaba vervangt ei
Aquafaba is het vocht van kikkererwten. Het dikt sauzen in en het zorgt voor een smeuïge substantie.
Lees meer...
eivervangers
Tofu vervangt ei
Vaste tofu heeft het bindende effect van eieren. En fluweeltofu werkt voornamelijk vochtinbrengend.
Lees meer...
eivervangers
Noten, zaden en olie als eiervervangers
Olie heeft hetzelfde bevochtigende effect dan een ei. En noten doen het dan weer goed als bindmiddel.
Lees meer...
eivervangers
Banaan of appel in plaats van ei
Appelmoes of rijpe bananen geven aan je gebak hetzelfde bevochtigende effect dan een ei.
Lees meer...
eivervangers
Chiazaad vervangt ei
Een eetlepel chiazaad vermengd met 3 eetlepels water geeft het bevochtigende effect van een ei in brood en gebak. De zaadjes voegen smaak noch geur toe aan je gerecht. Ideaal om deeg luchtig te krijgen.
Lees meer...
eivervangers
Kikkererwtenmeel vervangt eieren
Hartige gerechten kan je ook binden met kikkererwtenmeel. Drie lepels kikkererwtenmeel vermengd met drie eetlepels water vervangt één ei.
Lees meer...
Naar boven scrollen