saus

Deze saus van pompoen en amandel kan geserveerd worden bij klassiek gerechten alsook bij pasta of rijst

Na 4 mislukte pogingen, gaf ik de zelfgemaakte mayonaise op. Tot ik dit recept las van Tony Kavse. Mijn 5de poging heeft de Hellmans mayonaise op een lager schap gezet! Zooo lekker!

Sausje met een lichte mierikswortelsmaak is lekker bij pitta

Vleesvervanger met patatjes en gestoofde venkel. Het romescosausje wordt bij cookidoo geserveerd bij groene asperges.

Het geheim van vele vegan sausjes is de cashewnoot.

De smaak van mayonaise krijg je ook met tofu voor mekaar.

De vloeibare variant van hummus kan je zelfs bij je frietjes eten.

Aardappelpuree met gestoomde savooikool en vegan Hollandaisesausje, lekker winterse kost.

De tahinidressing op deze zomerse lauwe salade van gebakken aubergine en bloemkoolcouscous, kan je met gelijk welke salade combineren.

Vegan "chicken" kan je tegenwoordig gewoon in de supermarkt kopen. De vegan "chicken" bijvoorbeeld van De Vegetarische Slager is nauwelijks of niet te onderscheiden van kip.

Meer weergeven