brood

Scones als tussendoortje of als zoete lunch


Vegan worstenbroodje van Michèle
Michèle De Dycker bracht het worstenbroodje onder de vegan aandacht in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten". De klassieke versie vulde Michèle aan met mosterd en sesamzaadjes.

Te veel courgettes in de moestuin? Doe ze in je brood.

Ik volgde de tip van Nancy Blancquaert in de groep "Wat vegans (w)eten" en gebruikte gedroogd fruit en dadels ipv suiker in mijn appelflappen!

Een rose broodje voor wie van het zure van rabarber houdt.

Scones zijn klaar op een half uurtje, lekker als ontbijt of lunch of als tussendoortje.

Scones zijn klaar op een half uurtje, lekker als ontbijt of lunch of als tussendoortje.

Geen brood in huis? Scones zijn zeer snel klaar.

Na slechts 15 minuten rusten zet je deze focaccia in een koude oven. Door de geleidelijke stijging van de temperatuur, krijgt het deeg de kans om te rijzen. Deze focaccia heeft dus geen extra rijstijd vooraf nodig.

Meer weergeven