brood

Scones met courgette en abrikoosjes
Scones met groenten en gedroogd fruit, als gezond tussendoortje of als lichte maaltijd.

Scones als tussendoortje of als zoete lunch


Vegan worstenbroodje van Michèle
Michèle De Dycker bracht het worstenbroodje onder de vegan aandacht in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten". De klassieke versie vulde Michèle aan met mosterd en sesamzaadjes.

Te veel courgettes in de moestuin? Doe ze in je brood.

Appelflap met dadel, veenbessen en krenten
Ik volgde de tip van Nancy Blancquaert in de groep "Wat vegans (w)eten" en gebruikte gedroogd fruit en dadels ipv suiker in mijn appelflappen!

Een rose broodje voor wie van het zure van rabarber houdt.

Scones van veenbessen en krenten
Scones zijn klaar op een half uurtje, lekker als ontbijt of lunch of als tussendoortje.

Fruitscones
Scones zijn klaar op een half uurtje, lekker als ontbijt of lunch of als tussendoortje.

Scones met walnoten
Geen brood in huis? Scones zijn zeer snel klaar.

Meer weergeven