saus

Vlaamse veganade
Veganade op Vlaamse wijze opdat de nieuwe vegans het klassieke stoofvlees of Vlaamse carbonade niet missen

Deze saus van pompoen en amandel kan geserveerd worden bij klassiek gerechten alsook bij pasta of rijst

Vol-au-vegan
Vegan versie van typisch Belgisch gerecht

Na 4 mislukte pogingen, gaf ik de zelfgemaakte mayonaise op. Tot ik dit recept las van Tony Kavse. Mijn 5de poging heeft de Hellmans mayonaise op een lager schap gezet! Zooo lekker!

Sausje met een lichte mierikswortelsmaak is lekker bij pitta

Vleesvervanger met patatjes en gestoofde venkel. Het romescosausje wordt bij cookidoo geserveerd bij groene asperges.

Het geheim van vele vegan sausjes is de cashewnoot.

Luikse saus voor stoverij of vegan balletjes
Hans Vanelderen postte in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" een mega heerlijke recept voor Luikse saus! Hans serveerde de saus met vegan balletjes, ik maakte er een vegan "stoofvlees" gerecht mee.

De smaak van mayonaise krijg je ook met tofu voor mekaar.

Saus op basis van hummus
De vloeibare variant van hummus kan je zelfs bij je frietjes eten.

Meer weergeven